De FAME-APP

FAME-App

Binnen het FAME-Systeem is voor diverse modules een eenvoudige en gebruiksvriendelijke toepassing beschikbaar, welke met name de uitvoerende medewerkers optimaal kan ondersteunen in haar dagelijkse werkzaamheden; De FAME-APP!

De FAME-APP beschikt over een gebruiksvriendelijke interface en kan ervoor zorgen dat diverse werkzaamheden op een eenvoudige en eenduidige wijze geregistreerd en beheert kunnen worden. Eenvoudig een klacht registreren en/of afhandelen? Eenvoudig een inventarisatie of inspectie uitvoeren? Het kan met onze handige FAME-APP!

De FAME-APP is beschikbaar voor zowel Android als IOS-Apparaten en is te downloaden in Google Play Store en Apple App Store.

De volgende functionaliteiten zijn inmiddels in de FAME-APP beschikbaar:

 • Module Meldingen; Met deze toepassing kunnen de medewerkers binnen uw organisatie eenvoudig en snel een melding registreren, met eventueel de mogelijkheid tot het koppelen van een drietal foto’s. Daarnaast kunnen uitvoerende medewerkers binnen de organisatie eenvoudig en snel de “eigen meldingen”, die de status In behandeling hebben, inzien en kunnen ze deze op locatie direct afmelden.
  De volgende functionaliteiten behoren tevens tot de standaard mogelijkheden:

  • Het inzien en bijhouden van een logboek per melding.
  • Het toepassen van een routeplanner (Google Maps) per melding.
  • Integratie met module Inventarisbeheer en barcodescanning.
  • Mogelijkheid tot het doorsturen van meldingen naar derden.

 

 • Module BHV; Met deze toepassing kunnen organisaties vooraf zelf allerlei soorten inspectielijsten opstellen. Middels de FAME-APP kunnen deze inspectielijsten worden opgeroepen, zodat deze tijdens het uitvoeren van de diverse inspecties (bijv. Arbo-controles, BHV-inspectierondes en Kwaliteitsrondes) door de medewerkers kunnen worden ingevuld. Diverse managementrapportages behoren hierbij tot de standaard mogelijkheden.

 

 • Module Voorraadbeheer; Met deze toepassing kunnen de gebruikers in de FAME-APP de volgende acties uitvoeren:
  – Invoeren getelde voorraad (balansen) inclusief de notatie van voorraadverschillen
  – Uitgifte van artikelen uit het magazijn
  – Ontvangsten inboeken in het magazijn
  Van deze laatste twee acties worden ook de geleideformulieren klaar gezet, zodat na het online verwerken van de uitgifte of ontvangst ook de geleidebonnen uitgeprint kunnen worden.

 

 • Module Inventarisbeheer; Met deze toepassing kunnen inventaris-basisgegevens  ( leverancier, omschrijving, jaar van aanschaf, locatie et cetera.) worden opgeroepen en kan vervolgens worden aangegeven of één of meerdere inventariselementen ook moeten worden verhuisd naar een nieuwe locatie.

 

 • Module Meterstanden; Met deze toepassing kunt, op basis van een vastgestelde looproute, de meterstanden ingeven waarbij direct online het verbruik van de meters wordt berekend. Grote afwijkingen (meer dan x procent) worden direct gesignaleerd en middels een signalering aan de gebruiker van de FAME-APP weergegeven.

 

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent onze FAME-APP? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

Onderstaand een drietal screenshots van de FAME-APP: