Implementatie-ondersteuning

De inzet van de medewerkers bij de implementatie kan zeer verschillend zijn. De wijze waarop wij onze inzet leveren wordt vooraf in overleg met u vastgesteld:

  • Zo kunnen wij de implementatie als een turn-key-project aanpakken of kunnen wij slechts de klankbord-functie vervullen (ten behoeve van een extra controle), indien de implementatie door uw eigen medewerkers wordt uitgevoerd.
    Wilt u de implementatie met behulp van Prince2-methodiek uitvoeren? Ook dan kunnen wij u hierbij assisteren! Onze adviseurs zijn allen Prince2-gecertificeerd.
  • De instructie aan de gebruikers van het systeem nemen wij u graag uit handen, waarbij uiteraard de instructie wordt afgestemd op uw eigen geïmplementeerde systeem. De herkenbaarheid van de eigen gegevens zal het menig gebruiker eenvoudiger maken om de bediening van het systeem eigen te laten worden.
  • Procedurele afspraken beschrijven, handboeken maken, applicatiebeheerders-handleidingen en applicatiebeheer-cursussen zijn onderdelen die kunnen vallen onder de implementatie-werkzaamheden door FAMAS FM Solutions.

Met onze implementatie-ondersteuning bieden we u in ieder geval de mogelijkheid om op latere tijdstippen terug te kunnen vallen op medewerkers, die weten hoe het systeem in uw organisatie wordt gebruikt.

fmis_klein