Nieuwe medewerker: Emiel

Het team van FAMAS is onlangs uitgebreid met een nieuwe medewerker! Sinds begin juni is Emiel Miedema in dienst getreden als functioneel consultant bij FAMAS en bij ons moederbedrijf Pactum. Emiel gaat zich de komende tijd onder andere bezig houden met functioneel support en optimalisatie van de planning. Daarnaast zal hij klanten interviewen. We willen namelijk graag weten hoe de applicatie bevalt en wat we kunnen verbeteren.

Simon Leijendekker, directeur van FAMAS en Pactum: “Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Met de komst van Emiel kunnen we niet alleen onze expertise op het gebied van inkoop en facilitair verstevigen, maar hebben we nog meer tijd om de ervaring van onze klanten te verbeteren.” Emiel stelt zich hieronder even kort voor.

Emiel: “Goede support bieden

“Hallo allemaal, mijn naam is Emiel Miedema en ik ben 21 jaar oud. Sinds kort ben ik werkzaam bij FAMAS als junior consultant. Ik ga naast mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen parttime aan de slag bij FAMAS. Ik zal mij vooral bezig houden met het helpen van bestaande klanten en ik zal nieuwe klanten ondersteunen bij de implementatie van onze applicatie. Daarnaast ga ik bezig met het onderzoeken van de klantwensen omtrent het nieuwe platform. Dit is een mooie uitdaging waarmee ik mij verder kan ontwikkelen in de IT en meer ervaring kan opdoen met klantcontact. Samen met Lars hoop ik goede support te bieden aan alle klanten van FAMAS. Ik kijk er naar uit om met u in contact te komen.”

Mogelijk krijgt u Emiel dus binnenkort aan de lijn. Wilt u graag sowieso uw ervaring met ons delen? Heel graag zelfs! Neem dan contact op met Emiel via ons telefoonnummer. We heten Emiel van harte welkom in ons team en wensen hem veel succes!

Meer weten over FAMAS?

Wilt u meer weten over onze applicatie? Neem dan contact op met FAMAS!

Leave a Comment

bezoekersregistratielocatiebeheer