Onze Visie

Facility Management; iedere organisatie heeft hier mee te maken!

Voor FAMAS Facility Management Solutions dan ook de belangrijkste drijfveer om voor deze uitdaging van veel organisaties de eenvoudige, duidelijke en vooral betaalbare oplossingen te kunnen bieden.

FAMAS FM Solutions werkt vanuit het concept waarbij een integrale aanpak voorop staat. Hoe meer er tussen de verschillende disciplines (Facility-, Maintenance- en Service Management) wordt gecommuniceerd, des te meer voordelen er zijn te behalen in effectiviteit en efficiency. Dit concept is, zowel bij de medewerkers van FAMAS als in onze software-oplossing, bekend onder de productnaam FAME; Het standaard uitgangspunt om u en uw organisatie bij uw facilitaire uitdaging te ondersteunen.

Bovendien worden oplossingen geboden vanuit de gedachte dat een integrale aanpak de meest efficiënte is. Immers; hoe meer mensen onderling communiceren op basis van dezelfde gegevens, des te minder zal in een organisatie verwarring ontstaan over essentiële zaken binnen het facilitaire proces.

Met name voor organisaties die voor verschillende locaties (meerdere gebouwen) werkzaamheden uitvoeren, zal een integrale aanpak het snelst resultaat opleveren. Dat hiervoor onder andere automatiseringsoplossingen een (belangrijke) rol spelen zal voor zich spreken.

FAMAS Facility Management Solutions biedt onder andere een integraal Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) voor grote(re), maar ook voor kleine(re) organisaties!

Online beschikbaar, handig!