Over FAMAS FM Solutions

FAMAS FM Solutions is de leverancier en ontwikkelaar van het web-based integrale Facilitaire Management Informatiesysteem (FMIS) onder de productnaam FAME.
Het FAME-systeem ondersteunt de facilitaire organisatie in haar (dagelijkse) werkzaamheden, is modulair van opzet en kan met een minimaal aantal modules worden toegepast. Hierdoor kan de organisatie zelf bepalen welke modules van het systeem worden aangeschaft en in welke volgorde deze toegepast gaan worden (bouwstenen/groeiscenario).
Ons uitgangspunt bij het ontwikkelen, leveren en implementeren van het FAME-Systeem staat hierbij hoog in het vaandel; Keep IT Simple!

Naast het ontwikkelen, leveren en implementeren van het FMIS-Systeem FAME biedt FAMAS FM Solutions nog een aantal andere softwareoplossingen aan die uw (facilitaire)organisatie in uw dagelijkse werkzaamheden kunnen ondersteunen, waaronder de applicaties Online Reserveringen en Event Visitor. Het FAME-Systeem fungeert bij deze softwareoplossingen als bron voor het registreren en verzamelen van de benodigde (basis)gegevens.

Tevens biedt FAMAS FM Solutions ook oplossingen aan op het gebied van advies, begeleiding en ondersteuning binnen de verschillende disciplines (Facility-, Service-, en Maintenance Management) in het vakgebied Facility Management. Hierbij kunt u denken aan het begeleiden en ondersteunen van implementatietrajecten en facilitaire projecten of het uitvoeren van inventarisaties. Op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau kunnen wij u met raad en daad terzijde staan!

FAMAS FM Solutions