Softwarekoppelingen eenvoudig met FAMAS

Natuurlijk gebruikt u diverse soorten software en automatiseringssystemen in uw organisatie. Wist u, dat u onze FAME-applicatie voor facilitair management moeiteloos kunt koppelen met diverse systemen? Bekijk hier de mogelijkheden en voordelen van softwarekoppelingen via FAMAS voor uw organisatie.

Welke koppelingen zijn mogelijk?

Voor onze klanten hebben we al diverse softwarekoppelingen via ons eigen platform gemaakt, onder andere op het gebied van boekhouding en projectmanagement. Denk bijvoorbeeld aan deze koppelingen:

  • AFAS
  • Exact
  • Outsmart voor communicatie omtrent nieuwe en afgehandelde meldingen/werkorders
  • Toepassen API’s ten behoeve voor diverse presentatiesystemen
  • Easyscreen voor narrowcasting

Eenvoudige en directe communicatie

FAMAS heeft ook zogenaamde webservices ontwikkeld. Met deze webservices kan een FAME-gebruikende organisatie eenvoudig communiceren met één of meerdere externe relaties, die een eigen systeem gebruiken. Als voorbeeld nemen we storingsmeldingen: via de webservices kan een organisatie moeiteloos storingsmeldingen opslaan en verwerken die ze krijgen toegestuurd via een leverancier van diensten die hiervoor een eigen registratiesysteem gebruiken.

Voordelen

Door de diverse systemen te koppelen aan FAME, behaalt u een aantal voordelen. De koppeling bespaart u tijd: u hoeft gegevens niet twee maal in te voeren en ook niet te controleren. Dit levert ook een tweede voordeel op, namelijk verkleining van de foutmarge. Door de koppelingen kunnen de pakketten automatisch goed met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen.

Meer weten over softwarekoppelingen?

Wil jij meer weten over de koppelingsmogelijkheden van onze applicatie? Neem dan contact op met FAMAS!

Leave a Comment

locatiebeheeronline reserveren